Vacatures / Stages

Funding Circle

Funding Circle is ’s werelds grootste online marktplaats voor zakelijke leningen, buiten China. We veranderen structureel de manier waarop geld geleend en uitgeleend wordt. We helpen het MKB om te groeien, creëren duizenden banen en veranderen het leven van ondernemers. Tegelijk zorgen we dat investeerders een eerlijk rendement kunnen behalen en hun geld direct kunnen laten werken in het MKB. Lees hier meer. 


Diversity Dinner

Op woensdag 9 mei vindt de derde editie van Diversity Dinner plaats in het sfeervolle stadion De KUIP in Rotterdam. Diversity Dinner is erop gericht om studenten & young professionals met een diverse culturele achtergrond in contact te brengen met grote bedrijven, overheden en corporates. Klik hier voor meer informatie.


Appli

Appli maakt het vinden van een stagiair of stage leuker, makkelijker en efficiënter voor studenten en bedrijven. Dit doet Appli door middel van een app die student en bedrijf met elkaar verbind voor stages en stageplekken. De Appli app is gericht op het makkelijker tot stand brengen van de eerste match en contact tussen student en bedrijf voor stages. Klik hier voor meer informatie!


Traineeship VNG

Geïnteresseerd in een traineeship met een eerste opdracht op het gebied van organisatieontwikkeling/Human Resource Development? Dan is deze opdracht binnen het VNG Traineeprogramma wellicht iets voor jou!

Zie hieronder de volledige opdrachtomschrijving. Kijk voor meer info hier of mail naar trainees@vng.nl.


Bijverdienen naast je studie Bestuurskunde met een gerelateerde bijbaan

Bijverdienen moeten we allemaal om de vele drankjes in de kroeg te kunnen betalen en leuke dingen te doen in het weekend. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor een bijbaan die aansluit bij je studie Bestuurskunde? Lees dan vooral hier verder!


Vereniging voor OverheidsManagement (VOM)

De Vereniging voor OverheidsManagement (VOM) is een netwerk van vernieuwende overheidsmanagers uit alle lagen van het openbaar bestuur in Nederland. De VOM heeft ruim 1000 leden. De VOM fungeert als ontmoetingspunt voor topambtenaren uit de hele publieke sector, initieert discussies over actuele onderwerpen en brengt expertise vanuit alle geledingen van de overheid onder één dak. Het VOM-netwerk wordt in haar werkzaamheden ondersteund door Bureau VOM: een klein team van jonge, enthousiaste mensen. Lees hier meer!


Nederlandse School voor Openbaar Bestuur

De Nederlandse School voor Openbaar Bestuur (NSOB) is een hoogwaardig onderwijs- en onderzoeksinstituut in Den Haag. De NSOB biedt uitdagende en innovatieve postacademische opleidingen, leerateliers en masterclasses, waarin altijd een brug wordt geslagen tussen theorie en praktijk. De kennisfunctie van de NSOB komt naar voren in haar rol als denktank. De denktank van de NSOB verzorgt praktijkgericht én wetenschappelijk ingebed onderzoek. Door de koppeling tussen het onderwijs- en onderzoeksinstituut wordt wetenschappelijke kennis over en praktijkervaring met het Nederlandse openbaar bestuur met elkaar verbonden. Lees hier meer!


The Hospitalitist
Wat onderscheid jou nu echt? Wie ben jij en wat wil je? Je staat aan het begin van de rest van je carrière en kan nog elke kant op. Maar hoe dan? Ben jij op zoek naar een bijbaan die niet alleen om geld verdienen draait, maar waar je ook een groot sociaal netwerk opbouwt, jouw (borrel)skills traint en tot nieuwe inzichten over jezelf komt en begeleiding en tools ontvangt waar jij je verdere carrière wat aan hebt? Dan zoek je The Hospitalitist. Lees hier meer!


APE: Onderzoeksassistent gezocht!

APE zoekt per direct een onderzoeksassistent die een bijdrage kan leveren aan kwalitatieve en kwantitatieve onderzoeken.

Bedrijfsprofiel
APE ondersteunt de publieke sector met het beantwoorden van vaak complexe beleidsrelevante vraagstukken. Wij zijn een kleinschalig bureau met een informele sfeer en werken veel samen in teams. De medewerkers van APE hebben uiteenlopende expertises (o.a. ontwikkelingseconomie, gezondheidseconomie, sociale geografie, sociologie en econometrie. Lees hier meer!


VNG International

Vereniging Nederlandse Gemeenten International is per september op zoek naar stagiaires. Ben jij een ( Master) student Bestuurskunde met interesse in en/of ervaring met het onderwerp ‘lokaal en democratisch bestuur’? Wil je weten hoe het is om te werken in een internationale projectmatige werkomgeving, mét en vóór lokale overheden en zou je graag je talen willen gebruiken (Engels en het liefst aanvullend met Frans, Spaans en/of Arabisch)? Dan nodigen we je van harte uit te reageren op een van de stagevacatures bij VNG International.