Aankomende Activiteiten


Comité van Aanbeveling


Prof. dr. J. de Vries - Beschermheer der B.I.L.
Prof. mr. dr. C.J.J.M. Stolker - Rector Magnificus Universiteit Leiden
Prof. dr. B. Steunenberg - Professor in Public Administration
Hans Wiegel - Oud-vice minister-president
Drs. K.H. Ollongren - Wethouder en loco-burgermeester van gemeente Amsterdam
Prof. dr. Th.A.J. Toonen - Hoogleraar institutionele Bestuurskunde Universiteit Twente & Universiteit Leiden
Dr. G.J. Wijers - Voorzitter Nationaal Comité Inhuldiging, Vervangend Voorzitter Shell
Sophie in ‘t Veld - Europarlementarier
Dr. A.H.G. Rinnooy Kan - Lid Eerste Kamer en voormalig voorzitter SER

Volg de B.I.L. op Twitter:


Samenvattingen

De vertrouwde samenvattingen die de B.I.L. in samenwerking met de SIL aanbiedt zullen voortaan alleen nog digitaal worden aangeboden. Concreet betekent dit dat vanaf volgend collegejaar de SILverslagen niet meer te koop zijn in de B.I.L.-kamer.

De voordelen in het kort:
Het digitale platform biedt vele voordelen.
– De verslagen zijn sneller beschikbaar en elke week up-to-date
– Geen lange rijen meer en nooit meer uitverkocht
– De verslagen zijn flink in prijs verlaagd
– De verslagen zijn altijd bij de hand

Hoe werkt het?
Het platform werkt op desktop, laptop, tablet én telefoon. heb je gemakkelijk toegang tot al jouw verslagen.
Hoe werkt het precies?

Stap 1: Account aanmaken
Om een verslag te kopen en te gebruiken op het digitale platform dien je eerst een account aan te maken. Om een account te maken moet je je e-mailadres, studierichting, studentnummer, voornaam en achternaam invullen. Vervolgens zal een bevestigingsmail naar je e-mailadres gestuurd worden.

Stap 2: Inloggen
Wanneer je een account hebt aangemaakt, kun je rechtsboven op de website gemakkelijk inloggen door je e-mailadres en bijbehorende wachtwoord in te voeren.

Stap 3: Verslagen aanschaffen   
Om vervolgens verslagen aan te schaffen selecteer je bovenin het scherm de studie Bestuurskunde, studiejaar en het gewenste semester. Met een semesterpakket betaal je maar één keer, hou je het gehele semester toegang tot al jouw vakken en ben je veel voordeliger uit! Bovendien krijg je als B.I.L.-lid extra korting op de aanschaf van een semesterpakket. Gebruik de kortingscode SIL-BIL2016 en ontvang 5% extra korting!

Stap 4: Studeren
Als je de verslagen afgerekend hebt, krijg je toegang tot jouw verslagen middels de button ‘studeren’  rechtsboven. Hier zie je de verslagen, een agenda met deadlines & evenementen en een overzicht van nieuwe of aankomende verslagen. Door vervolgens op een vak te klikken zie je welke colleges beschikbaar zijn. Wanneer je een verslag opent, kun je gemakkelijk markeren en notities toevoegen. Deze notities en markeringen blijven bewaard zodat je ze de volgende keer weer kunt gebruiken. Ook kun je via de knop rechtsboven in het scherm de verslagen eventueel afdrukken om ook hard-copy te studeren.

De literatuursamenvattingen zijn bedoeld als studie-ondersteunend materiaal en zijn dus géén vervanging van de hoorcolleges, werkcolleges of studieboeken.

Partners