Aankomende Activiteiten


Comité van Aanbeveling


Prof. dr. J. de Vries - Beschermheer der B.I.L.
Prof. mr. dr. C.J.J.M. Stolker - Rector Magnificus Universiteit Leiden
Prof. dr. B. Steunenberg - Professor in Public Administration
Hans Wiegel - Oud-vice minister-president
Prof. dr. Th.A.J. Toonen - Hoogleraar institutionele Bestuurskunde Universiteit Twente & Universiteit Leiden
Dr. G.J. Wijers - Voorzitter Nationaal Comité Inhuldiging, Vervangend Voorzitter Shell
Sophie in ‘t Veld - Europarlementarier
Dr. A.H.G. Rinnooy Kan - Lid Eerste Kamer en voormalig voorzitter SER

ScriptieMaster

Ben je net begonnen met je scriptie voor bestuurskunde en kom je maar niet vooruit? Loop je vast met je onderzoek? Of wil je gewoon zo snel mogelijk je scriptie afronden? In elk stadium van je scriptie kunnen wij je helpen. Onze scriptiebegeleiders zijn gespecialiseerd in het versnellen van je scriptietraject.

Door concrete doelen te stellen, heldere afspraken te maken en door het geven van duidelijke feedback, zorgt ScriptieMaster er samen met jou voor dat je weer overzicht krijgt in je scriptietraject. Benieuwd naar jouw mogelijkheden? Bekijk hun website of vraag via deze link een gratis adviesgesprek aan. Zij kunnen je vaak nog binnen 24 uur koppelen aan een van onze scriptiebegeleiders!

 

Een scriptie schrijven is een uitdagend en eenzaam proces. De meeste studenten zien er tegenop. Aan het begin van de scriptie is het belangrijk het schrijven niet als één groot project te zien, maar als een reeks deelprojecten die afgerond moeten worden.

Een onderzoeksopzet maken, het onderwerp afbakenen, de inleiding schrijven, literatuur zoeken, methoden kiezen, het zijn allemaal overzichtelijke stappen die genomen moeten worden. De een na de ander en sommige tegelijkertijd. Het allerbelangrijkste is dat je een goed overzicht hebt van wat er uiteindelijk van je verwacht wordt. Kijk eens op deze pagina voor tips hoe je dit het beste kunt doen. Ook geven de begeleiders van ScriptieMaster tips in een speciale blog.

Mochten de tips niet voldoende zijn, dan staan de begeleiders van ScriptieMaster altijd voor je klaar. Kom met hen in contact door een gratis adviesgesprek aan te vragen.

Partners