Haagsch College & Nieuwspoort

De B.I.L werkt samen met Nieuwspoort en Haagsch College! Leden van de B.I.L kunnen voortaan met korting naar lezingen en talkshows in perscentrum Nieuwspoort, hét politieke hart van Den Haag! Haagsch College organiseert hier pakweg 2x per maand een evenement over de grote thema’s die het nieuws beheersen. Als B.I.L.-lid kun je dineren in Nieuwpoort én naar een college of talkshow met €7.50 korting! Voor elke activiteit hebben we maar 10 kortingscodes, dus mail naar info@bilboard.nl bij interesse!

Nieuwspoort LIVE: Noord-Korea en de VS – 2 juli
Donald Trump en Kim Jong-Un lijken het afgelopen jaar constant te schipperen tussen dreiging met nucleaire oorlog en een historische ontmoeting. Hoogleraar Remco Breuker vertelt wat er allemaal speelt achter de schermen. Waarom zocht Kim Jong-Un opeens toenadering? En wat vindt Zuid-Korea hiervan? Met Kamerlid Han ten Broeke en live-verbinding met VS-correspondent Jan Postma.

Nieuwspoort LIVE: De Grote Politieke Show – 4 juli
Het zomerreces staat voor de deur: tijd om de eerste balans op te maken van het nieuwe kabinet. Vincent Rietbergen, Joost Vullings en Xander van der Wulp bespreken de stand van zaken op het Binnenhof. Wat wist wie nou precies wanneer over de stukken rondom het afschaffen van de dividendbelasting? Komt er TOCH nog een referendum over donorregistratie? Met humor en veel filmpjes kijken de drie bekende politieke vloggers terug op de belangrijkste momenten van het eerste half jaar.

Haagse Bazen – 11 juli
Hoe wordt je de perfecte aanvoerder van een team? Wat maakt topambtenaren echte leiders? En leidt de Rijksoverheid haar eigen talenten wel goed op? Een avond over de kunst van bestuurlijk leiderschap, voor iedere (aankomend) professional die zich verder wil ontwikkelen.

De B.I.L. heeft een samenwerking met Nieuwspoort en daarom ontvang je €7,50 korting op het combiticket! Dat betekent entree en vooraf eten in de Sociëteit van Nieuwspoort (normaal alleen voor Kamerleden, lobbyisten en pers!) voor maar €20,-. Gebruik daarvoor de kortingscode BIL759!
Meer over de evenementen vind je hier: https://www.nieuwspoort.nl/agenda/overzicht/