Haagsch College & Nieuwspoort

De B.I.L werkt samen met Nieuwspoort en Haagsch College! Leden van de B.I.L kunnen voortaan met korting naar lezingen en talkshows in perscentrum Nieuwspoort, hét politieke hart van Den Haag! Haagsch College organiseert hier pakweg 2x per maand een evenement over de grote thema’s die het nieuws beheersen. Als B.I.L.-lid kun je dineren in Nieuwpoort én naar een college of talkshow vmet €7.50 korting! Voor elke activiteit hebben we maar 10 kortingscodes, dus mail naar info@bilboard.nl bij interesse!

De eerstvolgende activiteit gaat over De Staat van de Nederlandse Economie! Het gaat fantastisch met de Nederlandse economie. De werkloosheid daalt, bedrijven maken winst en de huizenprijzen schieten weer omhoog. Gaat het inderdaad zo goed met ons?

Op maandag 23 april om 19:30 uur maakt de bekende economische commentator van Nieuwsuur Mathijs Bouman in Nieuwspoort de staat op van de Nederlandse economie. Is er een keerzijde aan het economisch succes? Daarnaast bekijkt Bouman ook hoe het Nederlandse kabinet op de economische ontwikkelingen reageert. Doet het kabinet dit verstandig of trapt het toch weer in oude economische valkuilen?

De B.I.L. heeft sinds kort een samenwerking met Nieuwspoort en daarom hebben wij voor 10 van onze leden €7,50 korting op het combiticket! Dat betekent entree en vooraf eten in de Sociëteit van Nieuwspoort (normaal alleen voor Kamerleden, lobbyisten en pers!) voor maar €20,-. Mail naar info@bilboard.nl voor de kortingscode!

Meer over het evenement vind je hier: https://www.nieuwspoort.nl/agenda/overzicht/de-staat-van-de-nederlandse-economie/?date=2018-04-23#ticketform