Career Event

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Date(s) - 02/03/2018
12:00 - 18:30

Locatie
Wijnhaven

Categorieën


Op vrijdag 2 maart organiseert Commissie Extern hét carrièregerichte event van het jaar! Wil jij kennismaken met potentiele werkgevers en erachter komen waar Bestuurskunde je kan brengen? Of ben je op zoek naar een stage of bijbaan? Kom dan op 2 maart naar het Career Event waar een afwisselend programma voor je klaarstaat. Naast presentaties van grote organisaties zullen er ook twee workshoprondes zijn, waarbij je kunt kiezen wat je interessant vindt om bij te wonen. De dag wordt afgesloten met een netwerkborrel waarbij je al je vragen kunt stellen aan die ene organisatie die jouw aandacht trok. De komende weken zal het volledige programma bekend gemaakt worden, dus houd onze Facebookpagina en website in de gaten!

Programma:

  • De Rijksdienst voor Ondernemend Nederland zal een presentatie houden over stage lopen en werken bij de Rijksoverheid. Dus lijkt het jou altijd leuk om bij een ministerie stage te lopen, dan is dit je kans!
  • Om die stage ook daadwerkelijk binnen te slepen is een goed sollicitatiegesprek natuurlijk ook belangrijk. Daarom kun je in de workshopronde kiezen voor een workshop van Inhuren Uitzendbureau over hoe je zo’n sollicitatie het beste aan kunt pakken!

Stay tuned! Er zal snel meer bekend worden gemaakt.

Schrijf je dus snel in voor het Career Event door te mailen naar info@bilboard.nl