Diversity Dinner

Kennismakingsdiner
Op woensdag 9 mei vindt de derde editie van Diversity Dinner plaats in het sfeervolle stadion De KUIP in Rotterdam. Diversity Dinner is erop gericht om studenten & young professionals met een diverse culturele achtergrond in contact te brengen met grote bedrijven, overheden en corporates.

Voor wie?
Multiculturele kandidaten met een HBO/WO studie die op zoek zijn naar een stage, afstudeeropdracht of een baan en middels dit diner graag op een informele wijze in gesprek komen met managers en recruiters van top bedrijven.

Waarom?
Omdat culturele diversiteit op topfuncties in het bedrijfsleven nog minimaal is. Talenten met een multiculturele achtergrond ervaren moeite om met topbedrijven in gesprek te komen. Anderzijds ervaren bedrijven juist dat ze moeite hebben om deze ambitieuze groep te bereiken.

Diversity Dinner is een goede manier om deze twee partijen bij elkaar te brengen. Het diner is gestart in 2016 door Edzard Koole en wordt ondersteund door Young Global People (YGP), de grootste online community voor multicultureel en hoogopgeleid talent.

Aanmelden
De preselectie van de kandidaten wordt gedaan door Young Global People (YGP), de grootste online community voor multicultureel en hoogopgeleid talent. Vandaar dat wij je voor je aanmelding graag doorverwijzen naar het aanmeldformulier dat bij YGP gereed staat voor dit evenement (https://ygp.nl/node/55428 ). De inschrijving sluit op 16 april 2018.