Bijverdienen naast je studie Bestuurskunde met een gerelateerde bijbaan

Bijverdienen moeten we allemaal om de vele drankjes in de kroeg te kunnen betalen en leuke dingen te doen in het weekend. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor een bijbaan die aansluit bij je studie Bestuurskunde? Lees dan vooral verder!

Veel afgestudeerden komen na hun studie in een zwart gat terecht. Zo denken veel studenten direct een baan te kunnen vinden na hun studie, maar dat valt in de praktijk toch vaak vies tegen. Er is nou eenmaal veel concurrentie op de arbeidsmarkt. Tijd om jezelf te onderscheiden van de rest.

Verstandig is om je carrièrekansen te verhogen door tijdens je studie een gerelateerde bijbaan te zoeken. Op deze manier doe je werkervaring op in het vakgebied en kun je de geleerde stof in de praktijk toepassen. Zo heb je een voorsprong op je medestudenten en maak je sneller kans op een goed betaalde baan.

Als bestuurskunde student kun je allerlei kanten op. Ga bijvoorbeeld aan de slag als marktonderzoeker, consultant, communicatieadviseur, marketeer en projectleider. Voor al die verschillende functies zijn er genoeg mogelijkheden voor een bijbaan te vinden. Echter moet je net weten waar je die kunt vinden.

Student-inhuren.nl is een studenten uitzendbureau in Den Haag en helpt je graag bij die zoektocht naar een gerelateerde bijbaan naast je studie Bestuurskunde. Zo hebben wij contacten bij de overheid en verschillende non-profitorganisaties.