Studievereniging B.I.L.

Welkom bij de B.I.L.!

Welkom op de website van studievereniging B.I.L.! Hier vind je alle informatie over activiteiten, onderwijs, stages/vacatures en meer.
Lid worden van de B.I.L.? Klik dan hier.

Aankomende Activiteiten


Comité van Aanbeveling


Prof. dr. J. de Vries - Beschermheer der B.I.L.
Prof. mr. dr. C.J.J.M. Stolker - Rector Magnificus Universiteit Leiden
Prof. dr. B. Steunenberg - Professor in Public Administration
Hans Wiegel - Oud-vice minister-president
Prof. dr. Th.A.J. Toonen - Hoogleraar institutionele Bestuurskunde Universiteit Twente & Universiteit Leiden
Dr. G.J. Wijers - Voorzitter Nationaal Comité Inhuldiging, Vervangend Voorzitter Shell
Sophie in ‚Äėt Veld - Europarlementarier
Dr. A.H.G. Rinnooy Kan - Lid Eerste Kamer en voormalig voorzitter SER

Scriptietraining

20 februari 2018 - Training

Ga je dit semester je scriptie schrijven maar heb je nog geen idee waar je moet beginnen? Kan je wel een zetje in de goede richting gebruiken of √ľberhaupt een push om te beginnen? Op maandag 5 maart organiseert de B.I.L. in samenwerking met Afstudeerbegeleider van 15.00 uur tot 17.00 uur een scriptietraining om al je scriptiestress weg te nemen! Zo zit je na deze training weer vol goede moed om die laatste drempel van je bachelor te nemen. Stel je scriptie niet langer uit en meld je aan via info@bilboard.nl!

Halfjaarlijkse ALV bestuur ‚Äėvan Diepenbeek‚Äô

15 februari 2018 - ALV

Op donderdag 15 maart vindt de halfjaarlijkse ALV van bestuur ‚Äėvan Diepenbeek‚Äô plaats in Caf√©-Restaurant¬†Rootz bij de Grote Markt. Inloop is vanaf 18.45 en de ALV zal beginnen om 19.00 uur. Lees hier meer.

B.I.L.-feest: Masquerade Motel

Op donderdag 8 maart openen om 23:30 uur de deuren van het Magazijn voor het Masquerade Motel. Neem je mooiste masker mee om daarmee anoniem je beste danspasjes te laten zien. Lees hier meer!

Career Event

9 februari 2018 - Geen categorie

Op vrijdag 2 maart organiseert Commissie Extern hét carrièregerichte event van het jaar! Wil jij kennismaken met potentiele werkgevers en erachter komen waar Bestuurskunde je kan brengen? Of ben je op zoek naar een stage of bijbaan? Kom dan op 2 maart naar het Career Event! Lees hier meer.

Rozenactie

2 februari 2018 - Mededelingen

Om je liefde voor je vriend(in), je beste vriend of bier te vieren heeft Inter Amicos een plan voor jullie opgezet. Voor maar één eurootje verover jij met een rode roos het hart van je grote liefde op Valentijnsdag. De rode rozen zijn op 5,6 en 7 februari te koop bij de BIL-kamer en tijdens de nieuwjaarsborrel op 6 februari. De gelukkige ontvanger hoort dan op 14 februari dat er een roos voor hem of haar klaarligt op de B.I.L.-kamer.  Uiteraard kun je hier ook een kaartje schrijven met je persoonlijke liefdesverklaring <3! Naast de romantiek die deze actie met zich mee zal brengen, zit er nog een (heel chill) voordeel aan. Met de opbrengst van de rozen gaan de cupido’s van Inter Amicos namelijk voor jullie persoonlijk een biercantus organiseren! Twijfel geen seconde langer en laat de liefde en het bier vloeien!

Café de Campus

31 januari 2018 - Evenementen

Op woensdag 21 februari zal van 16.00 tot 18.00 uur, in samenwerking met het Instituut Bestuurskunde, de tweede Café de Campus van het jaar plaatsvinden. Dit zal voor de B.I.L.- kamer in het Wijnhaven gebouw zijn. Lees hier meer!

B.I.L.-bios

29 januari 2018 - Evenementen

De grote schermen op de campus zullen eindelijk eens goed gebruikt worden, de B.I.L. organiseert namelijk een filmavond! Op 19 februari om 20.00 uur zullen we The Big Short draaien in lokaal 3.46. Voor maar 2 euro kan je genieten van deze prachtige film. Lees hier mee!

Masterexcursie: bezoek aan Indonesische ambassade

17 januari 2018 - Formele activiteit

Terwijl de meeste van jullie waarschijnlijk net begonnen zijn aan het nieuwe blok, is de Mastercommissie al druk bezig geweest de afgelopen tijd om de volgende excursie te organiseren. Een bezoek aan de Indonesische ambassade, waar wij de Indonesische ambassadeur in Nederland zullen ontmoeten! Het evenement zal plaatsvinden op 5 februari van 10.30 t/m 12.30 uur. Lees hier meer!

Nieuwjaarsborrel

16 januari 2018 - Evenementen

Om 2018 goed te beginnen, organiseert de B.I.L. ook dit jaar weer de Nieuwjaarsborrel! Deze borrel zal plaatsvinden op dinsdag 6 februari van 20.00 uur tot en met 22.00 uur in Grand Café De Tijd. Vergeet jezelf niet op aanwezig te zetten op Facebook! Lees hier meer.

Alumni activiteit: Burgerparticipatie in theorie en praktijk

Op 20 februari zal de B.I.L. in samenwerking met het Instituut Bestuurskunde de eerste alumni activiteit van dit jaar organiseren! Het thema van de avond is burgerparticipatie en er zullen twee presentaties gehouden worden over dit onderwerp. Lees hier meer. Aanmelden kan door een mail te sturen naar info@bilboard.nl. Vermeld daarin uw naam en jaar van afstuderen.

Partners