Dies natalis der B.I.L.

Het is feest want de B.I.L. is jarig! Om dit te vieren vindt van 30 april tot en met 3 mei de Diesweek plaats, met als thema ‘Internationale Grootmachten’. In deze week zullen verschillende super leuke (en leerzame) formele en informele activiteiten worden georganiseerd. 

  • De eerste activiteit is de Van Braamlezing op maandag 30 april. Bij deze lezing in ’t Goude Hooft zullen niemand minder dan Frits Bolkestein en de Amerikaanse ambassadeur Hoekstra hun verhaal doen over hun ervaring met grootmachten, waarna er natuurlijk ook ruimte is voor vragen. Daarnaast zal een lid uit het eerste en tweede B.I.L.bestuur iets vertellen over de geschiedenis van de B.I.L.
  • Op dinsdag 1 mei vindt om 23:00 het feest ‘Muzikale grootmachten’ plaats in 27 Club. Mis dit niet en kom genieten van ’s werelds machtigste deuntjes!!
  • Op woensdag 2 mei staan maar liefst twee activiteiten op de planning. Eerst zal er een bezoek worden gebracht aan de Japanse ambassade om 16.00 uur, een macht van formaat. Om 20.00 uur worden er in Leiden de World Bowling Games gehouden. Meedoen kost slechts €8,50 (twee drankjes en hapjes inbegrepen), geef jezelf en je teamgenoten op door een mail te sturen naar diescommissiebil@gmail.com (allen voor- en achternaam).
  • De week wordt traditiegetrouw afgesloten met het Diesgala op donderdag 3 mei om 21.00 uur. Het thema is ‘American Prom’, tijd dus om je American Dream te verwezenlijken! Een kaartje kost €26,-, maar daar krijg je wel de hele avond onbeperkt bier/wijn/fris voor terug op het prachtige Plein 19!  Het is belangrijk dat je jezelf (plus eventueel je date) aanmeldt door een mail sturen naar diescommissiebil@gmail.com. Na je aanmelding krijg je meer informatie over de betaling etc.
Kortom; er staat een schitterende week te wachten waarin je je innerlijke bestuurskundige én student helemaal kan laten gaan. Vergeet jezelf niet op aanwezig te zetten dan zien we je de eerste week van mei!