Master evenement: Multi-Level Governance Day

Wil je zien hoe een probleem op verschillende bestuursniveaus wordt aangepakt? Wil je weten hoe er wordt gewerkt binnen een bepaalde bestuurslaag? Kom dan naar de Multi-Level Governance Day op 11 April op Wijnhaven (inclusief borrel). De precieze tijd zal nog volgen.
 
We zullen het hebben over een migratie casus op vier verschillende niveaus: gemeentelijk, provinciaal, nationaal en Europees. Het evenement begint met een plenaire sessie. Vervolgens zal je aan twee workshops naar keuze deelnemen, gegeven door experts in migratie op dat bestuursniveau. Daarna volgt een plenaire sessie. Het evenement zal natuurlijk worden afgesloten met een borrel! Blijf dus nog even hangen om onder het genot van wat hapjes en drankjes te netwerken met de sprekers! Schrijf je zo snel mogelijk in door een mailtje te sturen naar mastercommitteebil@gmail.com!