Aankomende Activiteiten


Comité van Aanbeveling


Prof. dr. J. de Vries - Beschermheer der B.I.L.
Prof. mr. dr. C.J.J.M. Stolker - Rector Magnificus Universiteit Leiden
Prof. dr. B. Steunenberg - Professor in Public Administration
Hans Wiegel - Oud-vice minister-president
Prof. dr. Th.A.J. Toonen - Hoogleraar institutionele Bestuurskunde Universiteit Twente & Universiteit Leiden
Dr. G.J. Wijers - Voorzitter Nationaal Comité Inhuldiging, Vervangend Voorzitter Shell
Sophie in ‘t Veld - Europarlementarier
Dr. A.H.G. Rinnooy Kan - Lid Eerste Kamer en voormalig voorzitter SER

Rozenactie

Om je liefde voor je vriend(in), je beste vriend of bier te vieren heeft Inter Amicos een plan voor jullie opgezet. Voor maar één eurootje verover jij met een rode roos het hart van je grote liefde op Valentijnsdag. De rode rozen zijn op 5,6 en 7 februari te koop bij de BIL-kamer en tijdens de nieuwjaarsborrel op 6 februari. De gelukkige ontvanger hoort dan op 14 februari dat er een roos voor hem of haar klaarligt op de B.I.L.-kamer.  Uiteraard kun je hier ook een kaartje schrijven met je persoonlijke liefdesverklaring <3! Naast de romantiek die deze actie met zich mee zal brengen, zit er nog een (heel chill) voordeel aan. Met de opbrengst van de rozen gaan de cupido’s van Inter Amicos namelijk voor jullie persoonlijk een biercantus organiseren! Twijfel geen seconde langer en laat de liefde en het bier vloeien!

Partners