31e Dies Natalis

Dit jaar wordt de B.I.L. 31 jaar en dat gaan we vieren!

Maandagavond 9 mei zullen wij met de B.I.L. een opname van een aflevering van Pauw bijwonen in Amsterdam! Voorafgaand aan de opname zullen wij een rondleiding krijgen die een uniek kijkje biedt achter de schermen en die laat zien wat er allemaal komt kijken bij het maken van een live-programma.

Op dinsdag 10 mei vindt de formele activiteit in samenwerking met Factor50 plaats, in de vorm van een workshop over privacy en informatieveiligheid in data-gedreven organisaties. De workshop vindt plaats in het Living Lab aan de Schouwburgstraat. Inloop is vanaf 14.45 uur, we starten om 15.00 uur en de workshop zal duren tot 17.00 uur. Meld je aan door een mail te sturen naar info@bilboard.nl! Medeoprichter van Factor50, Jeroen Wittink, zal 2 casussen behandelen. Welke risico’s loopt een organisatie met betrekking tot informatie en hoe kunnen ze hiermee effectief omgaan? Hoe zorgt een bestuurder dat dit complexe en abstracte onderwerp beheersbaar en bestuurbaar blijft?

Dinsdag 10 mei vindt tevens het diesfeest plaats! Het feest start om 23.00 uur en we gaan door tot de kleine uurtjes! Meer informatie over de locatie volgt nog.

Op woensdag 11 mei zal de van Braamlezing van 2016 plaatsvinden. De avond zal duren van 18.45 uur tot ongeveer 22.00 uur duren, inclusief borrel! De lezing vindt plaats in de Ridderzaal van ’t Goude Hooft, Dagelijkse Groenmarkt 13, 2513 AL Den Haag.

De introductielezing wordt dit jaar verzorgd door Alexander Rinnooy Kan. Hoofdspreker van de van Braamlezing 2016 is Rob Bertholée. Na afloop van de lezingen is er natuurlijk de kans deze twee interessante sprekers allerlei vragen te stellen en zullen we de avond afsluiten met een borrel.

Op donderdag 12 mei zal er bij strandtent Werelds (Strand-Noord 54, Scheveningen) samen met DJ Grandezza een onvergetelijk B.I.L. strandgala plaatsvinden! Voor 24,50 euro ben je hierbij en drink je de hele avond onbeperkt bier, fris en wijn. De avond zal beginnen om 20.30 uur, de deuren sluiten om 22.00 uur. Meld je aan door te mailen naar info@bilboard.nl

en vermeld hierbij je naam en geboortedatum. Neem je een date mee? Geef dan ook zijn/haar naam en geboortedatum door! Maak het geld over naar NL76 ABNA 0566 5223 57 t.a.v. Studievereniging B.I.L.. Na bevestiging via de mail wordt je op de gastenlijst geplaatst: zonder bevestiging is je aanmelding dus nog niet rond! Uiteraard is dit gala 18+. Vergeet je ID dus niet mee te nemen!